Nina Derwael Ongelijke Leggers - Ze doet het opnieuw! Nina Derwael verlengt wereldtitel op ... : Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde:

Nina Derwael Ongelijke Leggers - Ze doet het opnieuw! Nina Derwael verlengt wereldtitel op ... : Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde:. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael makes history by becoming the first belgian woman to make an event final and win a world championship medal. De triomfen van nina derwael: Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek.

Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,. Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde.

Nina Derwael na tweede wereldtitel: 'Nu werken aan nieuwe ...
Nina Derwael na tweede wereldtitel: 'Nu werken aan nieuwe ... from images0.persgroep.net
De negentienjarige truiense verdedigt er haar wereldtitel van vorig jaar in doha. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael makes history by becoming the first belgian woman to make an event final and win a world championship medal. De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op.

Een val op de balk kostte haar heel wat punten.

Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. Op de europese spelen in minsk liet nina derwael voor het eerst haar nieuwe, moeilijkere oefening zien aan de brug met ongelijke leggers, het toestel waarop ze wereldkampioene is. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is slechts 17 jaar oud. De eerste ooit voor belgië. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha.

Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Op de brug met ongelijke leggers, haar beste nummer, miste ze de finale maar net. Ze was als eerst geplaatste aan de finale begonnen na 15.141 punten in de kwalificaties. Dat leverde een score op van 14.433.

GOUD! Nina Derwael olympisch kampioen op de brug met ...
GOUD! Nina Derwael olympisch kampioen op de brug met ... from cds.radio1.be
De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Niemand kon haar van de titel. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers. World championships european championships european games 2016 olympian. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen.

Op de brug met ongelijke leggers, haar beste nummer, miste ze de finale maar net.

Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. Voor nina derwael is the sky the limit. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te. Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Dat leverde een score op van 14.433. World championships european championships european games 2016 olympian. De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael.

De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in.

Nina Derwael wint gouden medaille op WB turnen in Doha ...
Nina Derwael wint gouden medaille op WB turnen in Doha ... from static.standaard.be
Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen. De eerste ooit voor belgië. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn).

Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties.

De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. Dat leverde een score op van 14.433. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Derwael begon goed aan de allroundfinale en stond na de eerste rotatie helemaal bovenaan de rangschikking. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be. Daarnaast behaalde nina derwael goud op de brug met ongelijke leggers en werd daarmee wederom wereldkampioen! Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers.

Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers nina derwael. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama